• 9251
    ne yazık ki son iki yılki başarıları, gerçeği görmesine engel olan takımdır. sezona girişimiz sakat bir kere. stoper gibi kritik bir bölgeye çecu'yu alıyoruz. liderlik var mı? yok. hız? yok. hava hakimiyeti? yok. bu adamın ayırt edici özelliği nedir? dany'nin yavaş olanı. başka fark yok. selçuk sürekli geriye gidiyor. yerli rotasyonu zayıflıyor. amrabat'a 8 milyon vermişiz. dany gibi bir adamla uzun vadeli kontratımız var. eboue'nin mental sorunları almış yürümüş. drogba artık depar atamayacak halde. terim'in en fazla eleştirilecek noktası da bu işte. 2011-12'de ne kadar iyi ve dengeli bir kadro kurduysa 2013-14'te o kadar kötü ve dengesiz bir kadro kurdu. %100 enkaz bırakmadı, ama mirası gerçekten de çok kötü.

    bütün bunları birleştirince bulunduğumuz yere varıyoruz. galatasaray'ın futbol takımını yönetenler kadroyu son derece yanlış ve dengesiz kurdu. adam gibi stoperimiz yok lan bir kere. nerede ujfa reyiz, nerede song, nerede popescu? savunmada lider yok. nasıl şampiyon olalım? yerli rotasyonu zaten dardı, bir de değerli oyuncular da gerilemeye başladı. selçuk inan'ın performansı yerlerde sürünüyor. kesik yemesi gerek. kendisine alternatif yaratılmalı. yoksa bizi yarı yolda bırakacak gibi. hayatının pek profesyonelce olmadığına dair çok dedikodu var.

    bence mancini'nin şu saatten sonra yapacağı şey emre, umut, melo orta sahasından bir iskelet yaratması. defansta oynatacağı adamı artık seçip onda ısrar etmesi. forvet konusunda yapacak çok bir şeyi yok, çünkü eldeki forvetlerden umut bulut'un koşmak ve ısrarcılık dışında önemli bir yeteneği yok. drogba her gün biraz daha güçsüzleşiyor. elde bir tek burak var. drogba takıma yük olmaya başladı. bu yıl taşıyacağız, ama önümüzdeki yıl mutlaka yollarımızı ayırıp, güçlü ve dribling özelliği olan bir forvet almalıyız.

    kadromuz son derece kötü kurulmuş. çok sağlam bir sezon başı transfer dönemine ihtiyacımız var.

    ayrıca bir de telles ve umut'un takıma girmesinden sonra tekrar izlememiz gerek. o zaman çok şey farklı olabilir. ama şampiyonluk için şu aşamada çok inancım yok. ciddi bir silkelenme yaşamamız gerek.

    2011'de terim takıma tekrar geldiğinde ondan başarılı olması istendi ve o da kısa sürede başarıya gidecek kadroyu kurdu, ama devam edecek yapıyı kurmakta başarısız oldu. mancini'nin yapması gereken şey bu yapıyı kurmak. takımın iskeleti zayıf. stoper ve forvete dominant birer adam gerek. bunları yaparken takımın yaş ortalamasını da düşürüp en az dört beş yıl oynayacak bir kadroyu da yapılandırmak gerek. yani bu transfer dönemini kesinlikle mancini'yle geçirmemiz gerekiyor.

    bence takımda problem yaratan oyuncular:

    gökhan zan: oynayınca harika oynuyor, ama devamlılığı korkunç. yerine bir yerli oyuncu monte edilmeli.
    dany: gitmesi allah'ın emri.
    chedjou: bunun gitmesi de farz.
    riera: yaşlı ve zaten gidecek.
    eboue: "ipimle kuşağım, sikimle taşağım" mantığında bir adam.
    selçuk inan: oyunu çok yavaş yönlendiriyor. bu yıl formsuz ötesi.
    hamit altıntop: zan için yazdıklarım aynen geçerli.
    amrabat: kendisine 8 milyon para veren akla hayranım... dünyada yabancı oyuncu kalmamış gibi ona verdik bu parayı. şaka gibi.
    didier drogba: maalesef saltanatı bitti. anlık parlamalar dışında çok zayıf. devamlılık problemi her geçen gün artıyor. deparı yok.
    umut bulut: 30 yaşında. tekniği çok zayıf. yerine bir yerli oyuncu bulunabilirse fevkalade olur.

    aslında düşününce yerli oyuncu rotasyonunda problemimiz olduğunu düşünüyorduk, ama yabancı oyuncu kadromuz da çok parlak değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın