• 9247
    maalesef son zamanlardaki umursamazlıklarıyla ve ruhsuzluklarıyla bu taraftarın sevgisini suistimal eden takım. arkadaş ben haftalardır şu maçı * bekliyorum. bir taraftar olarak, üstelik bu kadar galatasaray'a bağlı bir taraftar olarak böyle bir ruhsuz futbol izlemeyi hak etmiyorum. melo ve muslera'yı hariç tutuyorum elbette. onların aldıkları para son kuruşuna kadar helal olsun ancak takımın geri kalanı kendine çeki düzen vermeli artık. hangi formayı giydiklerinin farkına varmaları gerekiyor. nasıl ki arena'da protesto edilince "demoralize oluyoruz, bizim size ihtiyacımız var, anlayışlı olun" minvalinde konuşuyorlarsa biraz da iğneyi kendilerine batırmaları lazım. acaba biz nerede yanlış yapıyoruz diye bir düşünmeleri lazım. yine de şu anki tabloya bakınca, arena'da protesto olması halinde maalesef artık hak vermek zorunda kalacağım protestoyu gerçekleştiren kişilere.

    kötü futbol oynanabilir, şanssız olunabilir anlarız ancak ben galatasaray kültürüne yakışmayacak böyle ruhsuz bir futbolu asla kabul etmiyorum ve bir taraftar olarak da hak etmiyorum. bugün 5 yiyin ama terinizin son damlasına kadar mücadele edin ağzımı açarsam ne olayım.

    takıma bakıyorsun türkiye liginin en kaliteli ayakları bu takımda. sahaya bakıyorum anadolu takımından farkımız yok. sadece melo ve muslera tam kapasiteyle oynuyor her zaman olduğu gibi. hani diğerlerinin kapasiteleri bu kadar olsa eyvallah deriz de geçen 2 yıl bu adamlar istatistikleri alt üst etmedi mi? hayır bakıyorum melo da muslera da bir şey kaybetmemiş geride kalan 2 yılda ancak bu 2 arkadaş dışında düşüşte olmayan futbolcumuz var mı? hadi işinize saygınız yok bu taraftara da mı hiç saygınız yok? biraz ruh, biraz istek, biraz gayret, biraz arzu... bunu istiyoruz ya biz. çok mu?

    çok ayıp ediyorsunuz. gerçekten çok ayıp ediyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın