• 2670
    hajrovic, telles gibi ara transfer için oldukça yüklü meblağlar ödeyip onlara lisans dahi çıkarıp oynatamamasına rağmen hala sanki yabancı oyuncu sınırlaması yokmuş gibi yabancı oyuncu arayan plansız, programsız, tff tarafından kale bile alınmayan, her sözü hava civa olan yönetimdir.

    sen bu yabancıları niye aldın? eksik bölgelerini kapatması için. hani nerede onlar? daha lisansları dahi yok. oynatamıyorsun. lig zaten bitti puan farkı 10 olacak yarın.

    yabancı oyuncu sınırlaması için bık bık bık ötüyorsun. gram icraat yok, tff seni umursamıyor bile. yabancı sınırı devam ediyor öyle görünüyor ki seneye de devam edecek. yine elinden gelen bir şey yok.

    oradan saçma sapan bir yöneticin çıkıp boş boş konuşuyor. alakasız konulara burnunu sokuyor, olmadık yere oraya buraya laf atıyor. galatasaray'ın bir dünya okumuş etmiş yöneticisi, üyesi varken en vasat yöneticisi medyaya boş boş konuşuyor. onun söylediklerini bir arkadaşım söylese aptal mısın derim ama aynı sözleri söyleyen adam yönetici.

    2 senedir bir çimi adam edemediniz. her sene şampiyonlar liginde ayrı bir rezalet yaşatıyorsunuz.

    ne halta yarıyorsunuz? galatasaray için çalışan, didinen adamları galatasaray'dan uzaklaştırıp, boş boş konuşmaktan başka hiçbir vasfı olmayan adamları yönetime almayı en iyi siz yapıyorsunuz, hakkınızı yiyemem o konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın