• 2669
    iyiler, hoşlar, destekliyoruz ama şu yabancı kontenjanını yönetme konusunda inanılmaz kötüler. sezon başında, "ab statüsünde oynama" başvurusu kabul edilir diye hiçbir b planı yapmadan takıldılar, bu sene üçün birini aldık. devre arasında 10 adet yabancı futbolcumuz olduğu halde 2 adet daha yabancı futbolcu aldılar ve bu adamlar 3 haftadır yer açamadılar.

    hayır bu 2 yabancı ve oynadıkları mevki itibariyle gerekli adamı alırken acaba nasıl bir planları vardı? ab statüsü zımbırtısı çıkmayacağına göre, muhtemelen, işe yaramayan 2 yabancı futbolcuu bir yere kiralarız diye düşündüler de peki bunun garantisi var mıydı abi? al işte, hiç kimseyi gönderemiyorsun. telles diye adam aldın, hala hakan balta oynuyor. hayroviç diye adam aldın, yokluktan sabri kadroda.

    inanılmaz baştan savma iş yapıyorlar bu konuda. madem aldın ve kiralama yoluyla yer açamıyorsun kimse, 2 futbolcunun bonservisini verip yollayacaksın. maliyetli bir iş bu ama dany, amrabat ve riera'nın sıfır katkı ile takımda durması ve o pozisyonlarda açık olması mı daha iyi, 5 milyon euro'ya kıyıp mevkisinin adamlarını kadroda oynatabilmek mi daha önemli. lig başladı, zaman kısaldı ve hala bir çözüm yok. bu kadar profesyonel adamların bu kadar geç aksiyon alması cidden akıl alır gibi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın