• 9221
    bir kaç hususu çözmesi gereken takımdır.

    1- öncelikle şu hastane sponsorluğundan vazgeçmesi gerekmektedir. basketbol, voleybol derken futbola da sıçradı ağır sakatlıklar. cenabetlik bu hastanelerde var.

    2- saçma sapan yabacı kuralından dolayı ikinci yarı başlayacak olmasına rağmen hala yeni alınan futbolculara lisans çıkarılamadı.* bir an önce yabancılar ile ilgili sorunları çözmesi lazım. amrabatın yanında dany değil de cedjunun gitmesi gereklidir. bu kadar kötü stoper izlemek zorunda değiliz ey yönetim. yediğimiz kazık cabası. gitsin dediğimiz iki futbolcunun 1 sene önce bize bonservis maliyeti 14 milyon euro.

    3- yabancı sınırından dolayı, kardeşim gibi sevdiğim ve avrupanın en iyi beş kalecisinden biri olduğunu düşündüğüm musleranın oynamaması gerekmektedir. muslera olsa da olmasa da muhakkak asgari bir tane gol yiyoruz. aykut kurdurduğu barajın arkasına geçer, ufuk 40 metreden gökçeklerin vedersonundan yer, eray elinden kaçırır, muslera koşan adamın topuğuna çarptırır ama yeriz yani. hiç olmadı dany semih melo biri kendi kalesine atar. ondan dolayı teles ve ebouenin oynaması için musleranın dışarda kalması gerekmektedir. *kadrom;

    eray/ufuk/aykut*

    eboue semih gökhan/salih telles

    hajroviç melo selçuk

    sneijder

    burak drogba
App Store'dan indirin Google Play'den alın