• 3657
    guys, çizim yapmak, oyun oynamak ve canım sıkıldığında kitap okuyup nette dolanmak amacıyla ucuz bir tablet almak istiyorum. dark evo'lara sarmış durumdayım 200tlye kadar çıkayım diye düşünüyorum şu an. ancak bazı sorularım var.

    - allwinner ile rockchip arasında cok bir fark var mı ? allwinner'ların daha iyi oldugunu arastırmıstım ccok uzun zaman once ama tekrar arastırmaya usendim acıkcası.
    - 512mb ram ile 1gb ram arasında performans acısından bir ucurum var mı ? 512mb ram ile yapabileceklerim ne kadar sınırlı ?
    - kullanım alanı olarak 7" tablet beni çok mu kısıtlar ? özellikle photoshop touch ve sketchbook express gibi çizim programları kuracagım ve menuler calısma alanını cok mu daraltır ?
    - başka onerileriniz var mı ? ya da ikinci el samsung yada asus nexus 7 tableti olup soyledigim fiyatlar cıvarında satmayı dusunen varsa iletişime geçebiliriz.
    - son olarak çözünürlük ne kadar önemli ? genelde çözünürlükleri düşük tabletlerin ama 1024x768 çözünürlüklü veya üstü tabletler çok fark yaratır mı ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın