• 9188
    3'lü defans oynamaya devam edeceksek; yabancı değil direk oynayabilecek yerli stoper lazım. çünkü şu an elimizde semih dışında adam yok. gökhan zan 2 maç oynasa 5 maç sakat. devre arasında takımdan ayrı çalışıyor hiçbir hazırlık ve kupa maçında oynamadı.

    diğer bir konu yeni gelmiş ve bence çok düz bir oyuncu olan salih dursun'a nasıl bütün sağ koridoru emanet edeceğiz. aynı soru işareti alex için de geçerli. adam hayatında ilk defa brezilya dışında bir yerde oynayacak. biri 22 diğer 21 yaşında.

    chejdou sezon başından beridir kötüydü iyiye gideceğine daha da kötüye gidiyor. antalya maçında devamlı yanından adamlar kaçırdı, yerleşme hataları yaptı. hakikaten kim izledi, nereden bulduk bu adamı bu kadar para verdikten sonra ala ala bunu mu aldık diye insan sormadan edemiyor. seneye eğer yabancı kuralı daha da azalacaksa ilk gidecek adam maalesef chejdou olur.

    ben elimizde sneijder varken en uygun taktiğin 4-3-1-2 olduğunu düşünüyorum. fatih terim de schalke deplasmanı ile birlikte bu taktiğe geçtikten sonra takım kalan tüm maçlarını neredeyse kazandı ve iyi futbol oynamıştı. hatta madiridi bile az daha eliyorduk.

    forma girmiş bir burak, geçen seneye göre çok daha kuvvetli istekli ve kalitesini ortaya koyacak olan sneijder; ilk yılındaki formunda melo bunlara ilaveten drogba ve selçuk ile öndeki 5 oyuncunun yeri garanti. muslera, semih ve alex telles'i de yazında 8 kişi oluyor.

    geriye sağ bek, diğer stoper ve orta sahadaki 3. isim kalıyor. bunlardan sadece biri yabancı olabilir. bu 3 pozisyon için chejdou, zan, sabr eboue, salih, emre, yekta, ceyhun, hamit, umut, hayroviç kapışacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın