• 9186
    selçuk inan ve wesley sneijder ikilisini sağ iç sol iç olarak kullanmak yerine, önlü arkalı kullanmayı tercih ettiği zaman başarılı olacak takım. tabi selçuk'un yanında felipe melo da olacak.

    melo - selçuk

    sneijder

    orta sahayı şu kurguyla sahaya sürdükten sonra geri kalan 7 kişiyi istediğin gibi dizebilirsin. ister üçlü defans yap, ister dörtlü defans. ister tek forvet oyna, ister çift forvet farketmez. yeter ki orta sahan böyle olsun. dünyadaki sayılı orta saha kurgularından birini bazen melo'yu stoper oynatarak, bazen selçuk ve sneijder sağ iç ve sol iç olarak oynatarak, bazen de sneijder'i kanat oynatarak kullanmıyoruz.

    önemli olan diziliştir sahaya. selçuk inan tam bir senedir diziliş önemli değil, önemli olan oyun anlayışı diye diye bütün sahayı koşmak, dolanmak zorunda kaldı. her yere o koşuyor. aynı şekilde sneijder de öyle. bekini takip etmek durumunda bir tek bizde kalmıştır sneijder kariyerinde. amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. herkesi en iyi olduğu yere koymak yeterli olacaktır. bizim takımımızın en güçlü bölgesi olarak gözüken şu dizilişi sahaya sürmemiz en mantıklısı olacaktır. geri kalan bölgeleri yabancı sınırı ve form durumuna göre dizersin. vazgeçilmez olan bölge burasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın