resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4535
    gün geçmiyor başlığında yine eleştireceğim diye saçmalanmasın. bak bak ne yazmış fatih terim döneminde kılı kırk yararak transfer yapıyormuş. johan elmander, selçuk inan, engin baytar, ceyhun gülselam, felipe melo, fernando muslera, albert riera, dany nounkeu tchankeu, burak yılmaz, aurilen chedjou, didier drogba, wesley sneijder, yiğit gökoğlan, umut bulut, emmanuel eboue, nordin amrabat ve ismini yazmadığım birkaç futbolcu daha kılı kırk yararak alınmış. kılı kırk yarmasa neler görecektik kim bilir?

    yazdığım listede ise türkiye ligi'nin en önemli futbolcuları, alınması için uğraşılması gereken isimler hem maddi hem uğraş gerektiren isimler, yabancı isimlere baktığımızda da aynısını görüyoruz.

    mancini döneminde yapılan transferlere gelirsek 3 sezona 18 isimden fazla transfer yapılan, ama hiçbir derinliği bulunmayan galatasaray futbol takımını ayakta tutmak için elzem olan transferlerdir, ancak bu transferler salih dursun, umut gündoğan, izet hajrovic, alex telles gibi maliyeti ve mesaisi daha düşük olan futbolcular.

    ayrıca tam tersi olsa ne olacaktı? terim'in istediği yapımasaydı, mancini için ise bir sürü yıldız isim ve maliyetli futbolcu alınsaydı ne olacaktı? bundan sanane? ve sen istemiyorsun diye mancini transfer yapamayacak mıydı? yetersiz saçma bir kadro ile sezonu mu bitirecekti? senin gibi inşallah başarısız oluruz kafasındaki akbabalara yem mi olacaktı?

    tam tersi 3 sezona ülkenin ve avrupanın en önemli oyuncularını alan başkan, mancini isteği doğrultusunda scoutlar hariç kimsenin fikri olmadığı gelecek vaad eden, maliyeti daha az genç oyuncuları alıyor.

    kafam basmıyor, kendi takımının eksik yönleri gideriliyor diye, teknik direktörün istedikleri yapılıyor diye başkanını eleştirenler var valla çok ayrı bi kafa bu. senin yerin belli, bilic transfer diye yalvardığı, ama 2 ay peşinden koştukları yaşı geçmiş bir adamı transfer edemediği beşiktaş, senin yerin transferleri yaptıktan sonra teknik direktörü getiren ve teknik direktörün futbolcu transferinde hiç söz sahibi olmadığı fenerbahçe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın