aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3013
    http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=3180

    sucu reis denen şahıs rest içerikli twiti sildi, yönetim de rest içerikli açıklamayı siteden kaldırdı, demek ki bir ateşkes durumu var ve konu daha medeni, kol kırılır yen içinde kalır düsturu benimsenmiş bir şekilde kapalı kapılar ardında halledilecek. şu an için her şey iyi gidiyor, transferler yapılıyor, alex telles gelmiş, fenerbahçe bilmem kaçıncı kez babayı almış falan, lüzumsuz yere birbirimize girip ayrışmanın anlamı yok. şu şartlar altında ultraslan'ı yermek de, körü körüne savunmak da anlamsız. aile içinde bazen kavga olur, önemli olan en nihayetinde aynı şeye bağlı olduğumuzu unutmamak ve tekrardan kucaklaşmasını bilmek.

    bazı lavuklar zaten pusuda bekliyor yönetim ile ultraslan'ın arasının olduğundan daha kötü olduğunu göstermek ve kulübü saha dışından yıpratmak için, taraflar akıllı oldular, taraftar olarak biz de akıllı olalım ve artık sakinleşelim. tamam ultraslan da saçmaladı, sonra en başta verdiğim açıklamada da yediği bok sonrası "ama anne ya:(" diye mızmızlanan çocuk misali bir şeyler yazdılar ama en başta yönetim de saçmaladı ve restin dozunu iyi ayarlayamadı.

    ismail şenol denen adam kimdir necidir bilmem ama çay kaşığı gibi karıştırmış ortalığı, ergin ataman'a kim niye küfür etsin ya böyle bir şey var mı? olaylar saçma sapan büyüdü ve buraya geldi işte ama cidden yetsin artık bugün hafta sonu yeni bir gün başladı biraz daha olumlu düşünce, biraz daha pozitif elektrik... lehimizde bunca güzel gelişme varken bir galatasaraylı olarak şahsen daha fazla ultraslan vs. yönetim görmek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın