aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2990
    kulübün yaptığı açıklamaya twitter hesaplarından verdikleri tepkilere göre, kendileri şu arkadaşlardan kurulu bir topluluk gibi gözüküyor:https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/...5467_359665828_n.jpg

    yaptığı açıklamalara karşılık şu anki yönetimin yerinde olsam transfer döneminin ardından hemen bu arkadaşlarla savaşa girişirim, madem kendilerini galatasaray'dan üstün görecek kıvama geldiler, grubun içindeki eğitimli gençleri kurtarabilirsem kurtarırım olmazsa onlara da elveda derim, bu reis abileri de uzaklaştırırım***, o grubun içinden seçilmiş eğitimli arkadaşlara da derim ki, "şunu asla unutmayın hiç bir şey galatasaray'dan üstün değildir, ne siz, ne de biz, ona göre hareket edin"

    "kirlenmek güzeldir" diye diye domestos reklamlarındaki mikroplar haline geldiler... kendilerini de "tekyumruk"'u da sahalardan uzaklaştırabilirsek, hatta bana kalırsa bütün taraftar gruplarını stadlardan uzaklaştırırsak, maçları daha rahat izleriz, orası kesin.

    "niye bağırmıyonuz laaan?" diye hönküre hönküre adam dövenlerin olduğu, birbirlerine ana avrat düz gidenlerin olduğu, beğenmedikleri bir şey olduğunda "çıkışta gel" kafa yapısına sahip insanların olduğu yere açıkcası kimse gitmek istemez. sanki takıma yarar sağlayan bir durumları varmış gibi stadlarda yer almalarını da anlamıyorum, son dönemlerde oynadığımız maçlarda hangi branşta olursa olsun daha çok zararları var.

    kısacası temizlenmek çok güzeldir, ultraslan gibi yarardan çok zararı olan taraftar oluşumlarının da alayı spor sahalarından sektirsin gitsin.

    bir de esas komik olan kısmı: ultraslan - bağımsız taraftar oluşumu... neresi bağımsız la ? hepiniz reislerinize bağlısınız işte, reis ne derse o olur. reis aşağı, reis yukarı, reis hebele, reis hübele... şu sloganlarını en kısa sürede "reislerine bağımlı taraftar oluşumu" yaparlarsa seviniriz...

    "aslolan galatasaraydır" gerisi teferruattır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın