• 3632
    ya iğrendirdiniz artık, resmen midem bulanıyor. yani kimseyi hedef göstermeden şunu söylemek istiyorum, öyle bir taraftar kitlesi oluştu ki galatasarayı sevmekten çok, rakipten nefret ediyorlar. ya bu taraftarlık filan değil. bir de ''herkes küfür ediyor ne olacak canım''lar var. evet normal hayatta da küfür ediyorum. pes oynarken yanımdaki arkadaş abuk bi gol attığında, ''hassiktir ya'' ya da ''balına koyayım'' diyorum. ama dönüp arkadaşıma ''ananın a... s....'' ''ananı g..nden s...m'' demiyorum. ayrıca bu eylemi toplu yapmak çok daha tiksindirici. bu sene bir kupa maçına yeğenimi götürdüm. kendisi 12 yaşında kız çocuğu. dedim ''hadi gel maça gidelim''. neyse kalktık gittik. maçın belli bir dakikasından sonra, başladı bizim ultracılar ''ananın aaa fenerbahçeee'' ''aziz ananıı g...''... döndüm yeğenime baktım şöyle, suratında abuk bir ifadeyle bana bakıyor. resmen böyle küçükken televizyonda öpüşen birileri çıktığında, utandığım gibi utandım. neyse zaten 75. dakikada çıkmak zorunda kalmıştık.
    o yeğenimden ufak 1 tane daha yeğenim var. dedesi fenerbahçeli olsun diye uğraşıyor, ben galatasaraylı... evde lig tvden maç izliyoruz. galatasaray maçı.. inanın rakibi hatırlamıyorum. bizim taraftar yine fenere sövmeye başladı. 4 yaşındaki yeğenim fener fener diye evde koşmaya başladı vs. vs.

    arkadaş küfürü normalleştirmek diye bir olay mı var ? ''ne olacak canım, her yerde ediyoruz''. yok canım sen her yerde edebilirsin. ben etmiyorum. benim babam, yanında 1 kere abime salak dedim diye, demediğini bırakmadı bana. ben böyle yetiştirildim. ha senin evinde ana avrat sövülüyorsa bilemeyeceğim.

    velhasıl ergin hoca, çok haklı bir çıkış yapmıştır ve sonuna kadar arkasındayım. ben tayfacı değilim. hatta tezahürat sevmem. ben maçın içinde olan taraftar severim. yani top rakipteyken ıslıklayacak, top bizdeyken de futbolcularımız güzel bir hareket yaptığında alkışlayacak. galibiyet garantilenirse de başlasın tezahürat. belki benim ki yanlış bilmiyorum.

    ''ama rakip takım tribünleri de sövüyor, ama fenerbahçe, ama beşiktaş'' arkadaşım sen galatasaray taraftarısın. rakip takım taraftarının ne yaptığından sanane ? bırak onlar istediğini yapsın, sen farklı olmak zorundasın. senin vizyonun var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın