resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2206
    yaptığı eleştiriler kişileri hedef alıyor galatasaray'a bir şey demiyor ki diye savunulması bence saçma olan oyuncu. her gün ortada duman bile yokken ateş yakmaya çalışan, uydurma kavga ve istifa haberleri ile galatasaray'a zarar veren pek çok gazete ve gazetecinin ellerini ovuşturmasına sebep oldu bu açıklamalarıyla. işte zarar burada kişilerden çıkıp galatasaray'a geliyor. bir pozisyonda pas atamadığı için bile futbolcular arasında kriz çıkartmaya çalışanlara çok güzel asistler yaptı engin aferin.

    şimdi goygoy başlayacak engin kimi hedef aldı diye. kimi mancini kimi tugay diyecek kimi hasan şaş. ilgili isimlere ya da kulüpten yetkiliere cevap hakkı doğacak. nur topu gibi bir polemiğimiz oldu teşekkürler engin.

    her forma şansı bulamayan futbolcu kendisi gibi şımarıkça birilerini topa tutacaksa işimiz var arkadaş. yekta niye konuşmuyor, yiğit niye efendiliğini bozmuyor, amrabat neden çıkıp ortalığı trollemiyor, gökhan zan neden yıllarca sabretti? bu çocukların hiçbiri engin kadar samimi, dobra, delikanlı değil mi? yedek kalan futbolculardan tek delikanlı engin siktiğimin memleketinde.

    haksızlığa uğradığını düşünüyorsan eşine dostuna arkadaşına kulüpten isimlere bu konuda dert yanmasını anlarım da ntvspor gibi anti-galatasaraylı kameralar önünde bu derece coşmanın ne anlamı var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın