resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8238
    galatasaray'ın başından gönderildiği gün ilk tepki olarak ünal aysal'a sitem etmiştim ben de. çünkü tarifi mümkün olmayan 2 başarılı ve mutlu sene yaşamıştık terim ile ve hiç gitmeyecekmiş gibi gelirken yaşanan ani ayrılık sarsmıştı bünyemizi. fakat aradan geçen süreçte yaptıkları, yapmadıkları, söyledikleri ve sustuklarıyla adını günden güne küçültmeye devam ediyor. son olarak ise şikeyi aklama ve örtbas etme çalışması konusunda yoğun mücadele veren ve bunu yegane görevi edinen tff başkanı ve yönetim kurulunu "vizyoner" olarak nitelendirmiştir.

    gelinen süreçte, türkiye futbolunun kanaat önderi olarak, fikirlerine ve tecrübelerine önem verilen bir futbol adamı olarak kendisinden beklentimiz, gördüğü yanlışları, bildiği doğruları söylemesiydi. ama şu an ülke futbolunun anasını siken federasyonun yanında yer almaya başladığından beri tek yaptığı iş, güçlünün yanında olmak, onun arkasına sığınmak, bildiği doğruları konuşmaktan geri durmak. bu davranışa veya duruşa(!) ne isim verildiğini de hepimiz gayet biliyoruz.

    umarım şikeci federasyonun milli takımı ile tarihin en büyük, en görülmemiş başarısızlıklarına imza atar, sportif başarı olarak en dibi görür. çünkü hayatının geri kalanında hak ettiği tek şey sadece budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın