resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 8140
    isminin altına, gündeme gelmesi elzem olan, girilen entrylerde en ufak bir yanlış olmayan ve bir icraat beklenen entrylere günün polemiği fatih terim'in yabancı sınırı konusundaki düşünceleri gibi değişik bir savunma mekanizması vasıtasıyla yazılan cevaplarla savunulan milli takımlar teknik direktörü.

    arkadaşım adam orada ne yazmış tekrar tekrar oku anlamayacaksın biliyorum ama 10 defa oku. adam oraya fatih terim'in kendisinin de beğenmediği ve gsaray hocası iken dilinden düşürmediği ve bizim galatasaray'lıların bayağı bir mağdur olduğu saçma bir kural olan ve milli takımlar teknik direktörünün "tff'nin bir parçasıyız gerekeni yapacağız" diye verdiği demeç hakkında ne yapıldığı, neler olduğu, ne olacağını yazmış yani burada teknik direktör eleştirilmemiş sadece bizi ilgilendiren bir konu hakkında neler olacağını sormuş, biliyorum savunma mekanizmanız ayarını şaşırmış okumadan yazıyorsunuz ama bir daha okuyun isterseniz kötü birşey söylenmemiş.

    ama dert etmeyin ben her zaman yardıma hazırım. 20 defa anlatsam da anlamazsınız ama takıldığınız biryer olursa özelden yardımcı olacağım. gerekirse 30 kere anlatırım belki konuyu anlarsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın