• 143
    ne yazık ki beklentileri karşılamayacak gibi gözüküyor. ünal aysalın bugünkü açıklamalarına bakarsak eğer:

    alex telles ve izet yabancı olarak geliyor. elinde zaten muslera-melo-sneijder-drogba-eboue-chedjou-bruma-riera varken, soktuğumun yabancı sınırı yüzünden 12 milyon euroya aldığın brumayı bile oynatamıyorken, zaten oynamayan dany ve amrabatı gönderip yabancı kontenjanı açsan ne olur açmasan ne olur.

    alex ve izet'e yaklaşık 7+4 = 11 milyon euro veriyoruz. bu paraya ömer toprak veya hakan'ı veya da üstüne biraz daha koyup ikisini birden alamazmıydık? böylece ilk 11'e direk oynayacak yerli oyuncuyu takıma monte eder rierayı, eboueyi veya brumayı ilk 11'de oynatabilirdik.

    muslera-eboue-semih-ömer-riera-melo-selçuk-hakan-sneijder-burak-drogba

    soktuğumun yabanı sınırı seneye 5+0+3 olacak. dany'i kiralık versen seneye geri gelir. riera ve drogba gitse bile elinde 10 tane yabancı kalır. bunlardan hangisini gönderebilirsin, hangisini tribünde oturtabilirsin.

    şu anda türkiye liginde ilk 11'imizde oynayabilecek bir tane bile türk oyuncu yok. belki olcan. salih, serdar falan hikaye. bu adamlara verilecek paralara yazık. bu adamları geleceğe yatırım diye alamazsın. bunlar olmuş olacağı kadar zaten. bunları 3 sene önce 250.000 euroya alıyorsan eyvallah, tutmadı der gönderirsin. ama her sene iki üç tane 4-5 milyon euroya adam alıp da olmadı kardeşim dersen, 5 sene sonra borçtan dükkanı kaparsın. (bkz: yiğit) (bkz: sercan)

    bu takımın eksiği yerli kalitesinin düşüklüğü ve kadro yapılanmasının kötü kurgulanmış olması. yabancı oyuncuya değil ilk 11'de direk oynayabilecek yerli oyuncuya ihtiyacımız var. onlarda da adres zaten belli. biri bas bas bağırdı ben galatasarayda oynamak istiyorum diye, öteki zaten milli takımdan semihin partneri.

    içim daraldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın