resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 4735
    takımı kendine bağımlı hale getirdikten sonra, sadece kendi attığı gollerden ötürü savunulan, savunulması normal olan topçu.

    şimdi böyle bir olay var ki, burak yılmaz'ın olduğu bir takımda, pozisyona burak yılmaz girer. başkası değil. trabzonspor'da 33 attığında da böyleydi, galatasaray'a geldiğinde de. buna mukabil, takımı kendine bağımlı hale getirdikten sonra, pozisyonlara sadece kendi girmesi ve golleri sadece kendi atması kaçınılmaz oluyor.

    yerine elmander olsa geçen sene gruplardan çıkabilir miydin, gibi muhabbetler oluyor. yine aynı olay üzerinden cevap vereceğim. acaba bu soruyu soranlar selçuk'un 14, elmander'in 10, melo'nun 10, necati'nin yarım sezonda 8 attığı önceki sezonu hatırlamıyorlar mı? takım burak yılmaz olmadan gol mü atamıyordu? şöyle bir istatistik vereyim; burak yılmaz'sız şampiyon galatasaray 69 atmış, burak yılmaz'lı şampiyon galatasaray 66. e buyrun madem her şeyi gol üzerinden konuşuyoruz al sana gol sayısı.

    -bu araya bir şey yazmam lazım, elmander'in avrupa için yeterli olmadığı konusuna kısmen katılırım. elmander oynuyorsa yanında çok değişik bir forvet gerekir. elmander'li tek forvet zaten düşünülemez bile.-

    demem o ki, burak yılmaz'ın gol atması üstüne top oynayan galatasaray'da, golleri burak yılmaz'ın atmasından daha doğal hiçbir şey olamaz. üstüne burak yılmaz formsuz olduğu zaman nasıl ilk 4 haftada* 3 beraberlik alıp, gol yollarında tıkandıysan öyle tıkanırsın. ama aksi durumda burak yılmaz formsuz olsa selçuk atar, olmadı melo atar, engin atar.

    konu çok dağıldı ama ana başlık takıma katkı ise bunları yazmak zaruri oluyor.

    düzeltme: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın