resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 4728
    iyi ve tek yaptığı şey sayesinde takımda kalan futbolcu ; maçın her dakikası, her anı, her saniyesi gol arıyor. bunun için savunma arkasına, kanada, geriye, her yere koşular yapıyor. varsa yoksa gol arıyor. bu sayede de burak'ın ölüsü 1 devrede 10 gol atıyor diyebiliriz.

    ondan beklenense gol aramasının yanında arada bir orta sahadan topun rahat çıkması için duvar olması, verkaca girmesi, yalancı değil daha etkili ve efektif pres yapması, kafa topu indirmesi, selçuk,melo ve sneijder gibi iyi şut çeken futbolclara yay ve çevresinde şut imkanı sağlaması. kısacası bir maçta vasat oynayan drogba'nın yapması gerekenleri yapması isteniyor.

    bunları ne kadar maç içerisinde yaparsa, o kadar sevilir. yoksa gol odaklı oynamaya devam ederse yine skor taraftarına yem olacak ve formsuzluk serisine girdiği an şutlanmak istenecektir.

    galatasaray'ın son 4 sezonundur hiçbir maçını kaçırmamış birisi olarak ; burak yılmaz'a son 2 senede herkesten çok laf söylemişimdir ancak bir adam bu kadar gol kaçırmaya müsait, top sürmeye, top kontrol etmeye, kafa topu indirmeye yabancıyken 17 maçta 10 gol atıp 5 tane de assist yaparak hem gol hem de asist krallığına oynuyorsa bu adamı takımdan yollamakta cesaret ister.
App Store'dan indirin Google Play'den alın