resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4905
    kendisini eleştiren veya savunan herkese birkaç soru soracağım. cevabını herkes kendisi versin. o zaman herşey daha net anlaşılacak.

    1. drogba, selçuk inan, muslera, melo, sneijder gibi oyuncular bugün takımımızda değişilmez ve en çok sevilen oyuncular. doğru mu? herhalde hiç kimse itiraz etmez. bu oyunculardan herhangi biri, ligimizdeki diğer 17 takımdan birinde oynuyor olsaydı. ve bize deselerdi ki galatasaray devre arasında kendisini (yani drogba, selçuk inan, muslera, melo, sneijder 'den birini) transfer ediyor. ne düşünürdük?

    sevinirdik. net bi biçimde takıma güç katacağını düşünürdük. doğru mu? ve galatasaray da zaten böylesine oyuncuları almaya çalışırdı. kim istemez ki böylesine oyuncuları?

    2. peki sabri galatasarayda hiç oynamamış olsaydı. ve bugün kayseri erciyesspor oyuncusu olsaydı. sizce galatasaray devre arasında onu almaya çalışır mıydı? yada alsaydı biz ne düşünürdük?

    bu soruyu kadromuzdaki birçok oyuncu için de sorabiliriz. ve cevaba göre o oyuncu aslında bizimle olmayı hak ediyor mu bulabiliriz. unutulmasın bireyler gelir geçer. ama aslolan galatasaraydır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın