resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4898
    kötü oynamadığı maçta bile eleştiriliyor. buna taraftarın sabri paradoksu neden oldu.

    başta kötü şutları yüzünden dalga geçilmeye başlandı, geçilen dalga çoğu kişinin hoşuna gitti ve sabri "taşağı" devam etti. taşak devam ettikçe yaptığı her hata izleyene batar oldu. normal topçu yapsa "aahh hasiktir" denip geçilecek, hangi topçunun yaptığı o an bile hatırlanmayacak hataları sabri yaptığı zaman yemediği küfür, "sabri işte nolcak" gibisinden geçilmeyen dalga kalmadı. hatalar normal olarak devam etti, haliyle taşak da arttı ve bu paradoksla bugünlere geldik.

    28 aralık 2013 kayseri erciyesspor galatasaray maçında ataklar hep onun kanadından gelmiş. peki bunun nedeni ne biliyor musun? sensin. sen itibarsızlaştırdın kendi topçunu. sabri üzerinde en çok taşak geçen kesim kendi taraftarı. yıllardır ne kazmalığı kaldı ne bişey. rakip antrenör de görüyor ki sabri oyunda, haa bu nasılsa kazma biz buradan yüklenelim diyor. sorsunlar tüm teknik direktörlere, galatasaray savunmasının sağında sabri varsa diğer kanat yerine hep orayı tercih ediyorlardır bu yüzden. sabri çok iyi futbolcu değil evet, ama ona da o kadar ekstra yüklenirsen 1-2 pozisyon verim alırsın illa. 28 aralık 2013 kayseri erciyesspor galatasaray maçında hakan balta çok iyi oynadı deniyor. hayır efendim katılmıyorum iyi oynamadı. ama kötü de oynamadı, çünkü ölçemiyoruz. adamın kanadından nerdeyse hiç gelmediler ki.

    genel olarak bizim maçlarla ilgili taktik, diziliş vs. yorumların hepsini okumaya çalışırım. bazen okuduklarım bana futboldan gram anlamadığımı hissettiriyor. ve üzülüyorum amk onca zamanımı döktüğüm, hakkında sürekli okuduğum sporu bilmediğimi hissetmek üzüyor. maçlarda mevkilerin karşıladığı oyuncular var ama adam adama markaj oynadığımızı sanmıyorum, oynadığımız toptan da bu anlaşılıyor zaten. sabri'nin kanadındaki eleman golde ortadan ilerleyip içeri giriyor, uzaklaştırmak istediğimiz topu ceza sahasının ortasından gol yapıyor, ve biz de sabri neden onu kovalamadı diye kızıyoruz. ben burasını anlamıyorum işte. benim bildiğim o adamı stoperin karşılaması gerekiyor, artık o adam onun işi. hayır istendiği gibi olsa ve sabri adamı takip etse ve penaltıya sebep olsa, bu sefer ya senin orada ne işin var denecek. biliyorum çünkü sabri o.

    bu adam paslarını, ortalarını son yıllarda geliştirdi, sen bunu görmek yerine 'sabri reyiz'le taşak geçmeyi sürdürdün. elin spikeri real maçında onun için "he's make the difference" derken sen bozuk saat günde iki kere bikbik geyiği yaptın. hala orta açamıyor dediğin adam daha geçen hafta trabzon karşısında galibiyeti getiren golün ortasını açtı. bozuk saat di mi evet.

    olm nefret etmek kolay, azıcık sevin ne bileyim en azından bırakın artık yine mi sabri gibisinden söylemleri. çabalamayan, gamsız bi topçu olsa daha mı iyi. gökhan gönül ve sabri'den başka bana daha iyi yerli sağ bek sayın. sayamazsınız yok çünkü. ayrıca sıçan bi gökhan gönül sabri'den daha beter saç baş yoldurur o da var. diğer futbolcular yapsa sallamayacağınız hatalarda sabri'ye sallamayı bıraksanız siz de lan aslında o kadar kötü değil diyeceksiniz inanın bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın