resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4891
    hala"bruma ile iyi gibiler", "bugün iyiydi eleştiren taş olur" diye tuhaf cümleler ile savunulan futbolcu(!) ya arkadaş biz başka maç mı izledik? 28 aralık 2013 kayseri erciyesspor galatasaray maçı'nda rakibin bütün atakları bu adamın olduğu taraftan geldi. erciyes'in golünde verdiği açığı bruma'nın kapatmaya çalışmasını geçtim, golü atan yasin öztekin'i takip etmemesi ve adamı izlemesi tek kelimeyle faciadır.

    ve bu facia şu an galatasaray formasını giymekte, dahası kaptanlık bandını takmakta daha dahası bazı kişiler tarafından da hala destek çıkmakta.

    adamda hücum desen yok, savunma desen yok ne işe yarar bu adam? kaptanlığı bile beceremiyor. bugün sarı kart gören melo'nun tartışmayı büyütmemesi için selçuk koşup olaya müdahale ediyor. bu armut ise uzaktan izliyor olan biteni. hani melo'ya kasımpaşa maçında pazubandını gösteriyordu. pazubandı takılmakla mı kaptanlık yapılıyormuş bu takıma?

    lütfen defol git artık şu takımdan. hiç değilse erman kılıç kadar şerefin olsun. o bile oynayamayacağını anlayıp takımı sömürmemek için gitmek istedi. lütfen defol git artık.

    ek:

    resimleri de ekleyeyim hemen buyrun atağın başlangıcı;

    http://u1312.hizliresim.com/1j/w/vzc3r.png

    ve atağın sonu;

    http://u1312.hizliresim.com/1j/w/vzc65.png

    bu adamı "galatasaray kaptanı :(" diye savunanlar bi zahmet gidip bayan voleybol falan izlesinler. çok heyecanlı maçlar oluyor orada da. futbolla ilgilenmeyin arkadaşlar siz boşuna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın