resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 4701
    eleştirilecek yanı, kaçırdığı gol pozisyonlarından ziyade sık ofsayta düşmesi ve yaptığı saçma sapan hücum faullerdir.

    burak bir forvet. pozisyona girer, gol atar ya da atamaz. çok fazla kaçırıyordu bir ara(sezonun başlarında). onu kaçırdığı pozisyonlarla eleştirmek kısır döngüye yol açar. futbolcuların her vurduğu gol olacak diye bir kaide yok.

    sık ofsayta düşmesi yeni bir olay değil, ama artık kabak tadı veren bir boyuta geldi. hayır kadınlar bile ofsaytın ne olduğunu artık biliyor ama burak öğrenemedi. bu konuda söylenebilecek fazla bir şey yok. muhtemelen kariyerinin sonunda guinnes rekorlar kitabına girecek.

    hücum fauller de oldukça can sıkıcı. burak savunmasına yardım ettiği zamanlarda bu kadar faul yapmıyor, hatta neredeyse hiç yapmıyor. son iki sezonda kendisinden beklenmeyecek kadar top çalmışlığı var. ama hücumda, özellikle havadan gelen toplarda kronik bir ''yanındaki rakip oyuncuya faul yapmazsa ölecek hastalığı'' var. her zaman faul yapmıyor tabi, hatta bazen faul de alıyor, ama adı çıktığı için bu tip pozisyonlarda lehine faul verilmediği ya da haksız yere rakip lehine faul verildiği oluyor. bir insanın adı çıkmasın zaten dokuza...

    futbol takımımızın atakları genellikle burak'ta olumsuz şekilde sonuçlanıyor. bu olumsuz sonuçlar keşke sadece kaçan pozisyonlarla olsa. takımımızın pozisyon zenginliğinin artması için burak'ın bu iki kötü huyundan vazgeçmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın