resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4860
    yine kendisi hakkında yazılan eleştiriler 3 puan sonrası "yaw kötü oyuncu ama maç seçmiyor. iğrenç oyuncu ama hedehödö" şekline dönmüştür. galatasaray taraftarı böyle yufka yürekli oldukça siktiri boktan galibiyetlerden sonra sabri'yi çağırıp 3'lü çektirdikçe biz daha çooook bu adamın sağ dışıyla çektiği şutları izler kahroluruz. hala daha tribünler topu sabri alınca "yürü be olm vur vur" diye bağıran adamlarla dolu.

    sabri'nin oynamasından daha vahim birşey varsa o da sırf oynuyor diye beklentili olmak onu gaza getirmek maç sonu 3'lü çektirmektir. bu tür hareketler yönetime sabri'den kurtulmamız lazım mesajını vermez. biz o mesajı vermedikçe de izler dururuz sabri efendiyi.

    son söz: rakip sabri'nin değil bizim sağımızın solumuzun içinden geçiyor. golü sabri değil biz yiyoruz. eğer zihninizdeki galatasaray'da sırf bir maç kazanıldı diye sabri okeyse zihninizdeki galatasaray'ı avrupa'nın devlerini örnek alarak update ediniz. yoksa hedefiniz uefa kupasıyken bordeux'u sabriyle elersin ama bir sonraki turda içinden geçerler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın