• 22
    yonetimin yurt icinde ve disinda somut girisimler yapmadigi surece, ornegin ligde oynayan siyahi oyunculari falan orgutlemedigi surece, havada kalacak olan aciklama. anlasildigi kadariyla sedat dogan kaleme almis aciklamayi ve twitter'da hukuk yolundan sapmayacagiz diyor. o hukuk yoluna guvenirsek isimiz zor. alin iste hala bekletilen ab statusu karari. bu konuda gercekten somut bir adim atilmali. mesela ligdeki siyahi oyuncular drogba onderliginde birlesse, hepsi mandela tisortu giyse, federasyona guzel bir yanit olabilir.

    onun disinda iki degisik aciklamayla daha takip edilmesi gereken aciklamadir.

    1) iki senedir sampiyonlar ligi gelirimizi fenerbahce'ye aktaran dogus grubunun bir an once zararimizi karsilamasini, aksi takdirde bu holdingin sahip oldugu yayin kuruluslarinin galatasaray'la iliskilerinin kesilecegini belirtmek isteriz. (ntvspor'u florya'dan ve arenadan kovarak baslanabilir).
    2) stadyumumuzun catisini su su tarihlerde yapiyoruz, ve yaklasik iki yildir stadimiza dogalgaz hatti getirmeyen buyuksehir belediyesini yaklasan yerel secimler oncesi goreve davet ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın