• 21
    ünal aysal versus yıldırım demirören raund iv.

    arkadaş bu nedir ya ?

    adamlar savaşıyorlar ama silahları futbol. neyi paylaşamadıklarını merak ediyorum ; iş baya kişiselleşti. tff'nin basiretsiz ve vasıfsız emirerlerinden oluştuğunu biliyoruzda, aysalne yapmaya çalışıyor ? ülkenin geldiği hale bak, herşey kaos ortamı yaratmak üzerine tasarlanıyor. arka planda neler oluyor bilmiyorum ama aysal'ın böyle bir darbe indirmesini bekliyordum özellikle demirörenen kötü spor adamı seçildikten sonra. bizim yabancı kuralı iyice yalan olacak belli oldu seneye 5+0+3 den devam.*

    bakalım bu savaşı kim kazanacak bu iki adamdan biri gidecek, yok 2 side kalırsa en çok galatasaray'ın başı yanacak. birbirlerini bitirmeye oynuyorlar hemde kural tanımadan, makyavelisttarzda. heralde dünyada futbolun içine bu kadar siyasetkarışan başka bir ülke yoktur, hükümet her yerde tam hakimiyet politikası uygulamaya devam ettiği sürecede bu iş bitmez.

    valla artık zevk alamıyorum futboldan, bari eğlenmemize bakalım. sonuçta bizim yapabiliceğimiz hiçbirşey yok adamlar lord, oyunlarını oynuyolar bizde konuşuyoruz.

    üfle oğlum yıldırım *

    http://i.imgur.com/HKeEt9M.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın