• 17
    eyleme dönüştürülmediği müddetçe herhangi bir anlam ifade etmeyecektir. hatırlarsanız adnan öztürk'ün yönetimde olduğu zamanlarda bundan daha sert açıklamalar yapılmıştı. ve her seferinde gerek sözlükte gerekse hayatın içinde galatasaray'lı arkadaşlarımızla konuşurken, açıklamanın çok sert olduğu, artık muhatablarının gereklerini yerine getireceklerini konuşup durduk.

    ancak yaptığımız açıklamalardan sonra derin bir sessizlik oldu ve düzen aynı şekilde çalışmaya devam etti. ne yazık ki bunda da farklı bir şey olacağını sanmıyorum. muhtemelen başkanımız haşmetli diktatörümüz tarafından aranacak, gireceği ihaleler ve mevcut işleri konusunda bir iki tavsiye * aldıktan sonra konu kapatılacaktır.

    arkadaşlar her yerde, her fırsatta söylüyorum. bizim hayatlarımız oldukça basit ve sıradan. çekirdek ailemiz, çok sevdiğimiz arkadaşlarımız, üç aşağı beş yukarı aldığımız maaşlar var. ama yukarıda işler öyle değil. öyle ilişkiler, öyle menfaat ağları varki, iç içe geçmiş, sarmal olmuş. öyle, vur kır parçala, ona atarlan buna diklen, alayına isyan gibi durumlar ne yazık ki söz konusu dahi olamaz.

    o yüzden çok fazla heyecanlanmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın