resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 3153
    çoğunluğumuz gibi ben de ileride avrupa'nın en büyük liglerinden birine transfer olacağını düşünüyorum. (bunu mümkün olduğunca geciktirmemiz lazım.)

    ama kendisi eminim ki burada yaşadığı günleri hiçbir zaman unutmayacak. dahası burada geçirdiği zaman hem şahsi hem futbol karakterine çok şey katıyor. taffarel gibi bir kaleciyle çalışması, fenerbahçe derbilerini yaşaması, normal ligde bile haftada iki gün maç yapılması, play-off gibi icatların olabileceğini öğrenmesi, otoritelerin delicesine adaletten uzak tavırlar takınması, bunların her birine göğüs germek zorunda kalması, şampiyonlar ligi maçlarında yaşanan git-geller, bozuk zeminlerde, saçma hava ve saha şartlarında top oynaması vs.

    eski kalecimiz friedel'ın bizden gittikten sonra senelerce ingiltere'de oynaması ve ileri yaşına rağmen hala sahaya hakim konulu verdiği röportajda, "galatasaray'da oynamak hayatımın en büyük tecrübesiydi. bugün her türlü ortamda oynayabiliyorsam ve böyle bir ligde tutunabiliyorsam orada geçirdiğim zamanda edindiğim tecrübelerin rolü büyüktür." tarzında cümleler sarf etmişti. bu adam bizde topu topu bir sene oynadı. muslera'ysa en kötü günlerimizden terar dirilişimizde rol oynadı. hiçbirimiz unutamayacağımız gibi o da unutamayacak.

    iyi ki gelmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın