resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1678
    --- alıntı ---

    beşiktaşın yeni transferi gökhan zan, babasını kanserden kaybetmiş, annesi böbrek hastası, kardeşi ise engelli. genç futbolcu, istanbula getireceği ailesini yanından ayırmayacak.
    dialize girmeli
    siyah - beyazlı ekibin, çanakkale dardanelden transfer ettiği gökhan zanın yaşamı genç yaşına rağmen adeta roman gibi. kanserden babasını kaybeden ve aile reisliğini üstlenen gökhanın annesi de böbrek hastası. hatayda oturduğu için günde üç kez girmesi gereken dializini aksatan annesinin yanısıra engelli kardeşinin, oturdukları semtte gidebileceği bir okul bile yok. diğer kardeşi de hem çalışıyor, hem de hatayspor alt yapısına gidiyor.

    istanbul macerası
    gökhan, beşiktaşa transfer olduktan sonra aklından çıkaramadığı ailesi için harekete geçti. kore dönüşü hemen hataya giden genç futbolcu, ailesini de istanbula getirecek. annesi daha iyi tedavi görecek, kardeşi engelliler okuluna giderek eğitimine başlayacak. diğer kardeşi de beşiktaş alt yapısında top koşturacak. ve gökhan, istanbul macerasında, ailesini yanına alıp, sorumluluklarını üstlenip, örnek bir genç olarak yelken açacak.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    ........onların da yaşadığı çeşitli problemler vardır. fakat çok azı bunları kamuoyuyla paylaşır.bunlardan biri de beşiktaşlı gökhan zan... çanakkale dardanel'den beşiktaş'a transferi sonrasında yıldızı daha da parlayan, a milli takımı'nın vazgeçilmeyenleri arasında yer alan futbolcu, ailesinin yükünü sırtlamış, onlara kol kanat germiş.eski bir güreşçi olan dedesi selahattin zan, gökhan'ın genç yaşta büyük sorumluluk yüklendiğini belirterek, "babasını 4 yıl önce trafik kazasında kaybetti. kronik böbrek hastası olan annesi kevser ile engelli kardeşi asif'i de üzücü kaza sonrasında yanına aldı. torunum, hayır işleri yapmayı çok sever. bunun da duyulmasını istemez. gelecekte merhum babası için antakya'da okul yaptıracak. onunla iftihar ediyorum" dedi. şöhretli futbolcular dışarıdan sırça köşkte oturan, sorunları bulunmayan, dertsiz insanlar olarak bilinir. kamuoyu, onların çektiği sıkıntıları, yaşadıkları acıları çok az duyar. onlardan her dönemde, "üst düzey bir performans" sergilemesi beklenir. küçüklüğünden itibaren gökhan'ın iyi bir sporcu olması için emek harcadığını söyleyen dede zan, "onu fındık, ceviz, kuru üzümle besleyerek güçlü ve diri kalmasını sağladım" diye konuştu.davranışları, ahlakı ve başarılı futboluyla adından söz ettiren gökhan'ın her geçen gün daha iyiye gittiğini vurgulayan selahattin zan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "henüz 25 yaşında, daha 10 yıl milli formayı giyecek durumda. türk sporuna uzun yıllar hizmet vereceğine inanıyorum. dünyadaki büyük kulüpler de gökhan'ı yakından takip ediyor. yurt dışında başarılı olacaktır. özellikle arsenal'e gitmesini çok arzuluyoruz. elbette, öncelikle beşiktaşlı yöneticilerin de buna sıcak bakmaları gerekiyor. hayırlısı olsun."
    --- alıntı ---
    milliyet gazetesinden eski iki haber.

    gökhan zan'ı sevme nedenimdir bu haberler. ayrıca adam efendi adamdır arkadaş. oynadığı zamanda sayılı türk stoperlerdendir. yedek kalmayı sorun etmez. gençlere elinden geldiğince örnek olur. daha ne istersiniz anlamıyorum ki. birçok isimden de daha stoperdir bu adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın