• 1420
    hepiniz gibi icimde o guzel umutları besliyorum; ersun yanalın klasik 2. yarı düşüşleri, fenerbahcenin yaşlı bir takım olarak bu tempoda tökezlemesi ihtimalinin yuksek olabilecegi, aradaki bu 9 puanlık farkın kapanabilecegi gibi buna benzer bir sürü düşünce.

    ama gözden kacırdıgımız bir minik nokta var ki biz de o kadar rahat kazanamıyoruz ligde. adamlar öyle ya da böyle ilerlerken biz de ne yazıkki zorlu rakiplerimize puanlar veriyoruz kolaylıkla. fenerbahcenin sampiyon olması kendilerinden cok bize baglı bu baglamda. her takım paun kaybeder, baktıgımız zaman gecen sezon ilk yarıdaki kotu performansımıza ragmen rakiplerimiz 2. yarıda kotu oynamaya devam ederken biz toparlandıgımız icin 10 puan farkla ligi onde bitirdik. gecen yılki aynı hafta puanımız muhtemelen bu senekiyle aynıdır asagı yukarı. ama rakiplerimiz cok fazla tökezleyip bize rakip olamadıkları icin rahat bir sampiyonluk yasadık.

    bu sene kabul edelim ki bal da olsa sans da olsa fenerbahce kazanma ritmini buldu. ama onlar da kaybedecektir. burda bizim onlara reaksiyon verebilmemiz önemli. biz o puan kayıpları döneminde kazanma ritmini bulabilirsek henuz tamamen sansımızın tukendigini soyleyemeyiz, hatta yuksek de bir sansımızın var oldugu aşikar bir sekilde görülür. ama eger o reaksiyonu veremezsek üzgünüm ama fenerbahce kaybetmeye baslasa bile o 9 puanlık avantajın iteklemesiyle sampiyonluga ulasır.

    bizlerse hem taraftar hem de takım olarak bu tabloya gercekci bakabilmeli ve bu 9 puanlık farkı kapatmanın bizim seri galibiyetlerimizden gectiğinin ciddiyetiyle o bahsettiğim kazanma ritmini yakalamaya calısmalıyız. öncelikle tabiiki ligin bitimine kalan son 3 macı en azından 7 puanla kapatmalı ve takviyelerle cehresinin degişecegini görmemizin muhtemel oldugu devre arasına kadar aradaki farkın kapanmasa dahi acılmamasını saglamalıyız.

    2. yarıda ise bizim icin lig aslında yeni başlıyor olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın