• 8924
    ne yazık iki sene boyunca kurduğu özgüvenini yavaş yavaş kaybetmeye başlamış takımım. tabi ki galatasaray adının olduğu yerde umut vardır ama şampiyonluk yarışında avantajımızı çoktan kaybettik. şahsi fikrim bu takımın düzlüğe çıkabilmesi tekrardan aslan gibi oynayabilmesi için köklü değişim şart.

    ilk olarak florya'ya kapağı atmış, torpilli futbolcular ile yollarını ayıracaksın bunları teşekkür ederek yollamayacaksın tekme tokat kovacaksın sabri sarıoğlu, aydın yılmaz, emre çolak, eray işcan, nordin amrabat. ardından yabancı kontenjanını dolduran ve maliyet x performans açısından sıkıntılı olan futbolculara teşekkür edip yolları ayıracaksın
    aurelien chedjou, wesley sneijder, emmanuel eboue, albert riera ve didier drogba(u: kendisine tapıyorum ama geçen sene ile bu sene arasında bile fark var, saygı duyuyorum ama yaşın verdiği sıkıntıları başladı)

    illa yıldız futbolcu olacak diye birşey yok biz elmander gibi futbolcularla da şampiyon olabiliyoruz. az daha maliyete çok performans verebilecek yabancılar alınmalı. ve zaten yukarıda yazmış olduğumuz yerli futbolcular yerine kimi alsan daha iyi olacağı için ligin göze batan yerli futbolcularını alacaksın.

    ancak böyle düzlüğe çıkarız diye düşünüyorum. sonumuz hayrola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın