• 8922
    semih kaya, selçuk inan, burak yılmaz, umut bulut, gökhan zan haricinde tüm yerli futbolcularla ilişiğini kesmesi gereken futbol takımıdır. belki engin baytar, ceyhun gülselam ve yekta kurtuluş'u da yedek olarak kalabilecek isimler olarak sayabiliriz.

    bu adamlar dışındakilerin yerine yemin ediyorum ptt 1. ligden adam al daha çok iş yapar. en azından mücadele eder, çabalar amk. ya da ne bileyim çıkar alt yapıdan adam. sabri'lerle, yiğit gökoğlan'larla, hakan balta'larla olacak iş değil bu. iddia ediyorum ikinci lig topçusunun takıma vereceği zarar şu adamların vereceği zarardan azdır.

    yabancılara gelince; amrabat ve dany'nin kesinlikle transfer sezonu açıldığı gibi ilk uçakla ülkelerine gönderilmeleri lazım. riera, eboue ve chedjou da bunların yanına eklenebilir.

    bu takıma ciddi anlamda revizyon ve profesyonellik lazım artık. antep belediyeye karşı bile eline geçen şansı kullanamayan adamın gözünün yaşına bakmayacaksın. ya yollayacaksın a2 takımına, ya da komple yollayacaksın. yeter lan artık.

    mancini'ye hala güveniyorum. ancak devre arasında 2 adam yollayıp 2 adam almaya kalkarsa o güvenim tamamen yerle bir olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın