• 8909
    ben 3 yıldır ziraat türkiye kupası ile ilgili haykırıyorum burada. isteyenler araştırabilir. üç senedir fikrim değişmedi. bu takımın yedekleri çöp. beş para etmez. iki senedir elenmemizin, bu akşam * rezil olmamızın sebebi bu beş para etmez ama inatla kulüpte tutulan adamlardır. çözüm basittir. bu akşam sahada oynayan 14 oyuncudan ufuk, gökhan, umut, bruma ve belki engin ve emre hariç kalan hepsini yollayacaksın. fatih terim de suçlu bu konuda. çünkü iki üç kişi hariç sivas'a elenirken de 1461 trabzon'a elenirken de aynı adamlarla oynuyordu. yine emre, ceyhun, ufuk, sabri, yekta, amrabat, engin, aydın, gökhan vardı. fatih terim inatla bu noktaya müdahale etmedi. sivas'a elenirken bu adamlara ek olarak selçuk'un oynadığını hatırlıyorum.

    bugün geldiğimiz nokta aynı filmi üçüncü kez izlemek olacaktı. şanslıydık kurtulduk ama bu kadro devam ederse ikinci üçüncü görürsek dördüncü maçta yine eleneceğiz. iş sadece kaliteli yedekler bulmaktan da geçmiyor. bu takım fazlasıyla yedek ağırlıklı oynuyor. gerekirse fark yaratacak iki adam üç adam koyacaksın. hatta böyle maçlarda gerekirse beş adam koyup ilk yarıda üç dört yapıp üç oyuncuyu da çıkartacaksın. barcelona alt ligden bir takımla nou camp'ta kupa maçına çıkıyordu. sahada messi vardı. ilk yarı 5-6 attıktan sonra messi çıkıyordu. maç 9-0 bitiyordu. messi çok mu gerekli o maçta? tabiki hayır. ama futbolun garantisi yok. biz üç senedir bu hataya düşüyoruz. para almaktan başka bir şey bilmeyen, senede iki tane türkiye kupası maçına çıkacak adama çık oyna diyoruz. adam iki senedir götünü kaldırıp koşmuyor. sen bunu ertesi gün kapı önüne koyacağına üstüne sözleşme imzalıyorsun. biz bu adamlardan kurtulmadıkça türkiye kupası hayal. mourinho'da gelse yedeklerle oynayacak. çeyrek finale kadar hatta yarı finalde bile yedeklerle oynanır. bu konuda mancini'yi eleştirmiyorum. o istese maçı hemen kurtarırdı ama inatla bize işte sizin yedekleriniz dedi. iyilik bile etti. ben suçu fatih terim'de ararım. herkesten daha iyi tanıdığı şu aydınlarla sabrilerle yektalarla ceyhunlarla türkiye kupasından elenip inatla onları göndermeyen fatih terim'dedir suç.

    başkan ya da hoca olsam 3 aralık 2013 galatasaray gaziantep bşb maçında oynayan 14 kişiden birkaçı hariç hepsini yarın şutlardım. yerine 3 tane eli ayağı düzgün adam alsan bile kardır. kalanını as futbolcularla tamamlarsın. artık hatalardan ders çıkartmak dileğiyle bitiriyorum bu entryi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın