• 8876
    20. şampiyonluğa en yakın ve buralardan bayaa bi entry sildirecek takım.

    arkadaş ne karamsar adamlarsınız. yani şuraya yazan adamlar az buçuk teknolojiden anlar, kaynaklara bakar bu leş medyaya inanmaz falan diyordum başlarda ama hikaye.twitter olsa eyvallah, anlık sinirlerle yazılır lakin bildiğin tespit üzerine tespit, saatler-günler sonra.

    bak vatandaş senin en kafa rakiplerinin ikisi de tescilli şikeci. başkanı suçlu, yöneticisi, avukatı, futbolcusu vs. hepsi lekeli. taraftarı napıyor? sonuna kadar yanında ve savunuyor. bu taraftarın desteği sana saçma gelebilir ancak bu kadar büyük kitleler birşeyi savunuyorsa, erk'te herhangi bir yaptırım öncesi 100000 kere düşünüyor ve sonunda dokunamayacağına karar veriyor. ilk fırsatta, başkanına, kaptanına sallamıyor. tribündeki adama laf anlatmaya çalışıyorsun ancak kafa basmıyor pek tabii o adrenalini salgılarken. bari şurada azıcık kendinize gelin, el-insaf yahu. ya takıma destek olun ya da gölge etmeyin başka birşey istemez!

    https://twitter.com/...s/407448414821961728
    geçen sene ve bu senenin puan durumu, cl de ise tek maçta yine gruptan çıkma şansı var. geçen sene de manu maçıyla çıktık, hatırlayın! formsuzluğu her takım yaşar dönem dönem, sabredin. sabredemiyorsanız da kendi kendinize ayarlanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın