• 8868
    son 1 aralık 2013 kasımpaşa galatasaray maçı'nda gördük ki, takımın şampiyonluk inancı kalmamış. bu seneyi kafalarından bariz bir şekilde sildikleri belli. yaşanan malum süreç * futbolcuları mental ve zihinsel açıdan yıpratmış. o son dakikaya kadar saldıran takım gitmiş, yerine ''bir an önce maç bitsin'' modunda oynayan takım gelmiş.
    terim-davala-şaş üçlüsü hırslı adamlardı, futbolcular onları kulübede zıplayıp hoplarken gördüklerinde içlerine savaşma isteği, maçı kazanma azmi doğuyordu. mancini ve tugay ikilisi o üçlünün tam zıt karakterinde bir yapıya sahipler. gayet sakin, takım gol kaçırdığında anormal tepki vermeyen, hakemle hararetli diyaloglar yaşamayan bir ikili bunlar.

    e arkadaş senin futbolcuların bu sakin yapıda adamları kulübede görmeye alışık değilki. bu futbolcular melo kart gördüğünde dördüncü hakemin yanına jet hızıyla damlayan şaş'ı görmüşler, bu adamlar haksız yere ofsayt gerekçesiyle iptal edilen gol yüzünden yardımcı hakeme sözlü tacizde bulunan davala'yı görmüşler, bu adamlar orta hakemin yanlı kararları sonrası saha içerisinde hakeme fiziksel temaslarda bulunan terim'i görmüşler.

    haliyle bu kadar adrenalin yüklü bir üçlüyü gören futbolcular canını dişine takıp oynuyorlardı. birden tam tersi özelliklerdeki iki adamı kulübede görünce ister istemez maçlara kendilerini veremiyorlar, canlarını dişlerine takmıyorlar. ha bu durum değişir mi? değişir tabi, zamanla gözleri alışır, kabullenirler. ama bu kabullenme süresi bize pahalıya mâl olur mu? hem de nasıl! oluyor da zaten...
App Store'dan indirin Google Play'den alın