• 8854
    sanıldığı kadar problemi olduğunu düşünmediğim canım takımımdır. yazar arkadaşlara da tavsiyem bu kadar asıp kesmesinler.

    bakın geçen sene alex'in gittiği zaman da herkes fenerbahçe için aynı şeyleri söylüyordu. bu takım bitmiş, kimse koşup mücadele etmiyor diye. sonra ne oldu? o takım gitti uefa finalinden döndü. bu kondisyon veya bitmişlik meselesi biraz da moral motivasyonla ilgili. yani öncelikle ciddi bir morale ihtiyacımız var ki bu maç için tek opsiyon cl'deki son juventus maçıdır.

    bence galatasaray futbol takımı'nın teknik anlamda temel 2 sorunu var. biri savunmadan orta sahaya kaliteli pas çıkmaması. bu o kadar önemli bir sorun ki selçuk'la melo sürekli geriye gelip top çıkaracağım diye ileride sağlayacakları faydadan ediyorlar takımı.

    ikinci temel sorunsa kanatları kullanamamak. aslında burda dolaylı olarak sneijder sorunu ortaya çıkıyor. eğer bir var bir yokları oynayacaksa önce o sorunu çözmeliyiz. bunun için kısa vadede çözümler hakan çalhanoğlu, tolgay arslan veya en kötü bilal kısa'yla sneijder'ı adam akıllı yedeklemek. ikincisi de nani veya valencia gibi kanatları çok etkili kullanabilen oyunculardan birini alarak forvet arkası playmaker'la kanatlara işlerlik kazandırmak.

    bu iki sorun 2 ya da 3 kaliteli transferle çözülürse gerisi çorap söküğü gibi gelecek, galatasaray bu ligin her daim en güçlü takımı olmayı sürdürecektir.

    yeri gelmişken söyleyeyim yukarıdaki sorunlar arasında sol bek yok ki, artık onu sorun olarak adletmiyorum. zira bu durum artık sorun olmaktan çıkıp elzem duruma gelmiştir ve herhalde galatasaray futbol takımı'yla ilgili hiç kimse devre arasında buna çözüm getirmeyecek kadar eşek değildir deyip yorumu sizlere bırakıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın