• 8836
    adım gibi eminim ki bir tane futbolcusu bile galatasaray sözlükteki herhangi bir yazar kadar icinde bulundugu durumu dert etmiyor.
    aslinda maalesef son dönemde bu derece sevgiyi saygiyi hak etmedigini dusunuyorum. maçlar elbet kaybedilir kazanilir fakat böylesine vurdumduymaz olmayı,durumu kabullenmiş olmayı hazmedemiyorum.
    1 aralik kasimpasa galatasaray maci baslamadan önce sözlükte 69 entry vardi mac hakkinda.herkes aklinda maci oynamış şöyle olursa böyle olursa diye kendine dert edinmişti.istekler oyle büyükk de degil hani.bruma macin yıldızı olur, burak atar umut atar maci aliriz falan gibi safiyane istekler.galip gelinse de olacak olan puan farkının 9 dan 7 ye dusmesi oyle aman aman bir şey olmayacak. fakat mac basliyor bir bakiyoruz istisnasiz tum futbolcularimiz geberik.evet evet geberik.iste bunun adi benim icin tam bir hayalkirikligi.
    bu yazdiklarimi galatasaray basligi altina yazmiyorum.galatasaray futbol takimi basligina ozellikle yaziyorum. galatasaray sevgisi elbette baki.ama düşüdüğümde ben bu isteksiz vurdumduymaz takımı sevemiyorum.sevmek zorunda hissetmiyorum kendimi.
    4 yasindaki oglumdan ayırdığım zamanı bu takim icin ziyan etmis olmaktan dolayı şu an üzgünüm. şimdi uyumuş olan oğlumun yanina yatıcam ve sevgimi son damlasina kadar hakeden oğlumu koklayarak kendisinden özür dilicem bu değmeyecek futbol takımı uğruna kendisinden 2 saatimi esirgedigim icin.
    bence sizler de sevginizi hak edenlere yöneltin.insani biraz olsun rahatlatiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın