• 8778
    2013-2014 sezonu için yapılmış olan kadro mühendisliği inanılmaz berbat olan takımdır.

    1- takım iyice yaşlı bir seviyeye gelmiş olmasına rağmen genç isimlerle takviye edilmedi.

    2- birçok mevkide eksikler olmasına rağmen bunlar giderilmedi ve görece daha az önemli mevkilere transferler yapıldı.

    3- 6+0+4 sürpriz değildi, geleceği belliydi, buna rağmen yetenekli yerli oyuncular yerine yabancı isimlere yönelindi.

    kaleci: muslera bir daha böyle uzun süreli sakatlanmaz, o yüzden yedek kaleciyi çok da dert etmemek lazım. ufuk ve aykut'u gönderip normal özelliklerde genç ve yerli bir isim alsak bence yeter. isim vermek zor ama örneğin sinan bolat olabilir.

    defans: defansımız maşallah kevgir gibi, her yerine takviye lazım... sol bekte tarık çamdal ve ishak doğan olabilir. koray altınay, veysel sarı ve şener özbayraklı da sağ bekte düşünülebilir. sabri, hamit ve hakan balta bek yedekleri olurlar ki başka mevkilerde de değerlendirilebilirler. stoper mevkisinde şu an için semih-chedjou-gökhan zan üçlüsü ve ceyhun-hakan balta rotasyonlarına bel bağlanabilir. parayı bol bulursak chedjou'yu birine okutup yerine ujfalusi tarzı üst düzey ve tecrübeli birini alabiliriz. mesela john terry.

    orta saha: orta sahadan ilk on bir düzeyinde gayet memnunum fakat kaliteli yedekler lazım. alper potuk'u kaptırmasak iyiydi... hem tecrübeli, hem de genç ve yetenekli adamlar lazım. okay yokuşlu, bilal kısa, abdulkadir özdemir kulağa fena gelmiyor. ibrahim coşkun'u da a takıma ısındırırsak güzel olur. bilal dediğime bakmayın adam türk futbolunun trollü, lig maçlarında rakibin anlayacağı dilden konuşmak için bize böyle adamlar da lazım. ceyhun ve iyileşmiş bir hamit de yeterli derinliği bence sağlayacaktır.

    kanatlar: bruma as, aydın yedek olarak ele alınırsa bir adet as, bir adet de yedek kanada ihtiyacımız var. olcan adın ve hakan çalhanoğlu gibi isimler düşünülebilir. serdar gürler de unutulmasın. orta saha-kanat jokeri olarak mevcut kadrodan sadece emre çolak'ı tutardım.

    forvet: bence en iyi olduğumuz mevki. tek forvet oynayacak olursak umut ve burak yeterli olur. drogba ile sözleşme uzatılmaz diye tahmin ediyorum. 3. bir forvet yedeği için artık kim olursa olsun, sercan yıldırım geri gelse bile hayır demem, en azından ıvır zıvır maçlarda bir şeyler oynar.

    özet: muslera-mesela bir terry-melo-sneijder-bruma 5 yabancımız olurlar. tribünde oturacak 3 yabancı kim olur bilemem, hepsini yolladım gitti. elmander geri gelip sözleşme imzalasa belki bir, ne bileyim kupa maçlarında veya acil durumlarda falan oynar, iki tane de genç afrikalı orta saha falan bulsak üçe tamamlarız işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın