2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off 5. Maçı
Santiago Bernabeu
4 - 1
  • 362
    takımın eksiklerini çatır çatır yüzümüze vurmuş maçtır.

    ulan beni yenilmek falan üzmüyor, eminim ki burada kimsenin derdi bu değil. sahadaki görüntü canımı acıtan. takımda motivasyon, istek, konsantrasyon, hiçbir şey yok lan. takımın ağa babası bildiğimiz adamlar, umut bulut'un 10da biri kadar yüreğini ortaya koysa şu maç o kadar farklı olurdu ki.

    kadro açıklarından bahsetmek bile istemiyorum. ünal başkan her fırsatta hedefimiz avrupa'da kalıcı olmak diyor, düştüğün hallere bak. avrupa'da kalıcı olacaksan yedek kalecin eray olmayacak abi. erayla falan olmaz işler. rakibinin "yedek" kalecisi casillas, bu adam dünyanın belki de en iyi kalecisi ve real madrid'te sadece kupa maçlarında oynuyor, sen muslera sakatlanınca kaleye eray'ı geçiriyorsun. tamam belki casillas gibi bir kaleci bu takımda yedek olamaz, ama avrupa takımı olacaksan kalecin sakatken altyapıdan gelen çocuğa kalmayacak kale real madrid karşısında. hem kendini hem çocuğu bitirirsin çatır çatır.

    şu takımda şu an en günahsız adam mancini. transfer sezonu kapandıktan sonra bir takımın başına geliyorsun, en yakın döneme aylar var, takımda sol bek yok. arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama fatih terim ve yönetimin bu sezon izlediği transfer politikası bu işin sorumlusudur. chedjou belki de şu an takımın en iyilerinden, ama chedjou'nun yerinde bugün sol bekte sapır sapır dökülen dany en azından devre arasına kadar iş yapardı. chedjou'yu alacağına bir sol bek alsan bugün belki yine yenilirdik ama fark olmazdı. mancini şu takımın oynayacağı en iyi sistemi oynatıyor, en azından bunu bulmak için çabalıyor, yardırıyor. ama sol bekte dany, kalede eray, sahada bir sürü ruhsuz futbolcuyla bu işler olmaz güzel kardeşim.

    bu takımın kurtuluşu ara transferdedir. lig de düşünülerek saçma sapan yabancılarla değil, kaliteli yerlilerle takviye yapılırsa belki bu sezon toparlar şampiyon oluruz ki bunun için bile ara transfer dönemi açıldığında fenerbahçe'nin en kötü 6-7 puan gerisinde olmamız lazım. umalım ki bizim gördüğümüz bunca şeyi yönetim de görüyor olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın