2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off 5. Maçı
Santiago Bernabeu
4 - 1
  • 361
    yenildiğimiz ama utanacak veya umutsuzluğa düşecek bir durumun olmadığı bir maç. real madrid karşısında oynanmış bir maç sonrası bile taraftarımızın futbolculara karşı bu kadar kızgın olması bir yandan zoruma giderken, bir yandan da güzel. takımdan beklentilerimiz yükseldi baya.

    adam asmaca oyununu bi kenara bırakırsak, tüm suçu eray işcan'a veya başka birine yüklemek kolaya kaçmak olur. geçen seneden beri var olan sol bek eksikliği görmezden gelinmişken, muslera'nın olası bir sakatlığında kaleyi koruyacak tecrübeli bir yedek kalecin yokken, halen kalecinin önündeki iki as stoperin kimler olduğu belirlenememişken suçu bir kişiye yüklemek kolaycılıktan başka bişey değil bence.

    ayrıca rakip 10 kişi de kalmış olsa, yarısı yedek de olsa halen real madrid. di maria ve bale gibi kanat oyuncularına sahip, mesut özil'in gitmesine sebep olan bir isco'ya sahip. yedek(!) kalecisi casillas. dünyanın en güçlü ve zengin kulüplerinden biri.

    ne derseniz deyin. benim hala umudum var. deplasmanda berabere kaldığımız juventus'u evimizde yenmemiz belki zor, ama imkansız değil...
App Store'dan indirin Google Play'den alın