• 3099
    babamın bana verdiği en büyük, en anlamlı ve en kıymetli hediyedir.

    2000 destanını kılpayı yakalayan bir neslin üyesi olarak çok şanslı olduğumu düşünüyorum. o zamanlar daha çok küçük olmama rağmen dün gibi hatırlarım yaşadığımız o güzel duyguları, sabri ugan'ın "bekledik bu golü çok bekledik" diye haykırışlarını, kaybettiğimiz maçlardan sonra sessizce odama çekilip usul usul ağladığımı... o zamanlar küçüktük, sevinci de üzüntüyü de uçlarda yaşardık ama şimdi yaş 20'ye gelmesine rağmen yine kaybettiğimiz her maçtan sonra boğazım düğümlenir.

    bir de hiç unutmam, mahallemizde bi bakkalımız vardı. çok iyi bir insan olmasının yanında çok da iyi bir galatasaraylıydı toprağı bol olsun. erken yaşta gitti ama o sene elde ettiğimiz her zaferden sonra getirttiği davul ve zurna ekibiyle tüm mahalleyi inlettiği, bizleri coşturduğu ve adeta mahallemizi bir bayram yerine çevirdiği günlerle aklımda yer etmiştir. büyük galatasaraylıydı.

    uzun lafın kısası, şu dünyada 2 şeye aşık oldum ben. biri 3-4 yıldır peşinden koşup karşılık bulamadığım huysuz ve tatlı kadın, diğeri ise hiç bir karşılık beklemeden sevdiğim sarı ve kırmızım, galatasaray'ım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın