resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7775
    efsanemizdir. hatta bence 100 yıl sonra insanlar (aramızdan ölmeyecek olan vampirler varsa onlar da dahil) geriye dönüp baktıklarında metin oktay'dan çok daha iyi hatırlanacaktır.

    şimdi iki dangalak çıkıp "sen nasıl metin oktay'a röreröre" demesin. uefa kupası aldırmış bi adamdan bahsediyoruz. bizimle aynı çağda yaşadığı için her şeyini görüp eleştiriyoruz.

    düşünün ki metin oktay'ın olduğu zamanlarda sözlük olsaydı... kaçırdığı bi pozisyon sonrası ne muhabbetler dönerdi burda. "aklı palermo'da kalan 10 numaramız" diye entry girilmeyecek olmasına ihtimal bile vermiyorum.

    işte terim'in (ve hakan şükür, bülent korkmaz gibi efsanelerimizin) şansızlığı bu devirde yaşamış olmaları.

    bundan sebep, hak ettikleri değeri 100 yıl sonra görecektir.

    bunun dışında, galatasaray konusunda (başta arda turan olmak üzere, fatih terim de dahil) kimse bizim, yani taraftarın üzerinde görmesin kendini. biz profesyonel değiliz, kalpten yapıyoruz bu taraftarlık işini.

    aranızda hiç "hedeflerim arasında avrupa'dan takım tutmak var. galatasaray'da kupalar kaldırdıktan sonra hedefim real madrid seviyesinde bir takım tutmak." diyen var mı? yok, çünkü esas galatasaraylı biziz abi. şunu bi herkes anlasın.

    esas galatasaraylı olmak var, galatasaraylı olmak var.

    esas galatasaraylı olan sadece biziz.

    gidişine ben de üzüldüm, lakin en son arda turan gittiğinde bu yazdıklarımı idrak etmiştim. "ulan" dedim, "efsanemiz diyorsun, adam italya'ya gidiyor, ispanya'ya gidiyor; ve benim galatasaraylılığımı kimse sorgulayamaz diyor."

    yav he he arkadaşım, yav he he.

    fatih terim'in hakkını verip, gerçekleri de görmek lazım.

    en büyük galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın