resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7672
    kendisini şikeciler ile kol kola geziyor diye eleştirenler, merak ediyorum galatasaray yönetimi hakkında ne düşünüyor. şike sürecinin başından beri argo tabirle rüzgar yapmaktan başka hiçbirşey yapmayan galatasaray yönetimini savunanlar, fatih terime tek bir söz dahi söyleyemez.

    60 yaşında adama akıl verenler ise ayrı komik, keşke burada bir anket yaptırsaydı milli takıma gitmeden önce, allah akır fikir versin. 3.5 milyon euro alıyormuş, keşke 7 milyon euro alsa aldığı parada tek kuruş hakkım varsa helal olsun.

    burada yazınca off alıyoruz, böyle şahsiyetleri de kişisel tartışmalarımıza karıştırmak hata ama yazmassam içimde kalır, metin oktay yaşasaydı şu an 3 günlük bir kurumsal tarafından yollanıldı, sosyal medyadaki kurumsal sempatizanlar tarafından da alkışlanırdı bu olay.

    fatih terime laf söyleyenler yarın burada ruh muh edebiyatı yapmasın, taraftarın bile ruhu yokken servet kazanan futbolcunun hiç olmaz. birisi çıkıp şöyle dese ben onu ayakta alkışlarım,

    ''ben başarıya bakarım, gerisi benim hiç mi hiç umrumda değil. futbolcu başarılıysa alkışlarım, kötüyse söverim, ıslıklarım. benim başarı hariç hiçbirşey umrumda değil, efsane mefsane benim gözümde önemi yok, benim duygularım vs hiç yok ben başarıya bakıyorum.''

    şunu birisi söylese alkışlarım, biraz açık sözlü olun böyle konuşun gerçekten tartışmaya dahi girmem. dürüstlük bir insanda olması gereken yegane özellik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın