• 3459
    galatasaray taraftarını anlamıyorum arkadaş. 5 kasım 2013 fc kopenhag galatasaray maçı'ndan sonra kimisi roberto mancini'ye giydirmiş, kimisi ünal aysal'a birşeyler demiş. kimisi fatih terim demiş. çoğu saçma sapan atıp tutmuş.

    1- roberto mancini

    adam geldi juventus'la berabere kaldık, ooo mancini şöyle mancini böyle mancini oldu defans yapmayı gelir gelmez öğretti oldu. ha ha evet 2 güne öğretti defans yapmayı.

    ligde oynadığımız ve kazandığımız maçlara bakın. sistemli kazanılmış maçlar değil. organize birşeyler yoktu ortada sneijder attı,vurdu, drogba attı,vurdu.
    normal böyle maçlar birşeyler oturtulmak için bir sistem olması için zaman lazım zaman zaman. anladın mı arkadaşım kardeşim 2 günde geldi şöyle maç kazandı mancini böyle yaptı mancini yazıyorsan eğer. dün akşam kaybedilen 5 kasım 2013 fc kopenhag galatasaray maçı'ndan sonra buraya gelip kaka mancini yazmakla olmaz ! böyle bir insan profili yok bana göre olmamalı.

    ben şu an manciniyi savunmuyorum. şu an galatasaray'ı savunuyorum yanlış anlaşılmasın. bana göre mancini kazanılan ve kaybedilen maçlarda yapabileceğini yapmıştır arkadaş. bütün maçlarını izleyen biri olarak söylüyorum.
    manciniyi yeni gelmiş bir takıma ahmet, veli de olabilir mancinilik birşey yok. sözüm sana galatasaray'lı, galatasaray'lı diyorum bak ! adam yeni gelmiş takıma 2-3 maç kazandırdı diye övüyorsan kaybettiğinde kötüleyemezsin bok atamazsın el insaf !

    2- ünal aysal

    şu an bu adamı ne kötülerim ne överim. birşeyler yapmaya çalışan biri benim gözümde hala ama iyi şeyler yapar ama kötü şeyler yapar bunu zaman gösterecek. sonunda yaptıkları işe yaramayacaksa yereriz hepbirlikte,tutarsa yaptıkları överiz.

    3- fatih terim

    bana göre kendisi kalmak istese her türlü kalırdı artık yolumuza bakmalıyız öyle maç kazandın kaybettin fatih terim falan demenin hiç kimseye faydası yok.

    son sözüm sana galatasaray'lı benim tanıdığım, bildiğim galatasaray'lı adam, övmesinide, yermesini de bilir !
App Store'dan indirin Google Play'den alın