• 8466
    kenarlara bir turlu inemeyen takimim. surekli ortada yardirmaya calisiyoruz. iki tane forvetimiz var, ikisi de cok iyi kafa vuruyor ama biz kenardan bir tane organize orta yapamiyoruz. birak yapamiyoruzu yapmiyoruz. cunku ortadan oynamaya alismisiz deli gibi.

    elimizde boyle oyuncular yok kabul ediyorum. amrabat oynasa o da iceri giriyo, bruma da iceri giriyo, engin de, hamit de ve dogal olarak hucum anlaminda ortada o kadar kalabalik oluyoruz ki kafa karisiyo. daha fazla pas yapan kisa pas yapan tik tik oynayan adamlar boyle basarili olabilir ama bizde sneijder disinda bu tarzda baska oyuncu yok. burak'in zorlanmasinin baslica nedenlerinden biri budur kesinlikle.

    gol atamama sikintimiz da tamamen bununla alakali ve bu tamamen hocanin veya sistemin taktik veryasyonu alisilmis mutlaka iceriye girilicek diye ortada sikisip kaliyoruz.

    aslinda iki tane yardiran beklerimiz olsa onlar icin avantaj olabilir ama malesef boyle beklerimiz de yok. top ortada sikinca burak da drogba da yaslaniyor bi turlu sonuca gidemiyoruz.

    adam akilli orta yapabilen oynucularimiz yok ama amrabat'in gecen sene burak'a attirdigi gollere bakalim hep kenar ortalar, bruma bunu daha fazla yapmali. 2 tane forvetimiz saten ceza sahasi icinde bekliyor arkadan giricek ekstra bir oyuncu hatta bu sneijder olabilir cok rahat skor uretebilcegimizi dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın