• 8464
    sneijder'in geriye fazla yanaşmadan ceza sahasına yakın oynaması gerekiyor. oralarda topu aldığında çevikliği, yaratıcılığı, doğru tercihleri ve isabetli şutları ile çok etkili oluyor. ancak iki forvetle oynarken bu mümkün olmuyor, topu almak için geriye yanaşıyor. öyle yaptığında rakip defansı delici, uzun paslar atabiliyor ama burak bu topları alabilecek kabiliyette değil, drogba ise pek uğraşmıyor. *

    bir kere yabancılardan bruma -melo ile birlikte- mutlaka oynamalı. gerekiyorsa drogba yerine umut oynar, ceyhun stoper yedeği olarak bekler ama bruma her şartta oynamalı. o olmadığında kanatlarda topu taşıyacak oyuncumuz kalmıyor, sıkıntı yaşıyoruz. beklerimizin de bu anlamda katkı sağlayamadığı açık -riera'yı ayrı tutmak lazım. eboue ara sıra iyi işler yapıyor. melo ise müthiş defansif oyunun yanında yeri geldiğinde topu merkezden driblingle taşıyor, yeri geldiğinde isabetli direkt paslar atıyor. bu sezon gerek ofansif gerek defansif anlamda selçuk'tan çok daha verimli oynuyor.

    sneijder için değil ama takımın kurtuluşu için kanatları aktif kullandığımız bir 4-2-3-1 sistemini oturtmamız şart. 4-3-1-2 formasyonundan bir an önce kurtulmamız lazım, burak'ın bu formsuzluğuna rağmen iki forvette ısrar etmek intihar olur. iki forvet oynayacaksak sneijder oynamamalı. ya 4-4-2 ya 4-2-3-1. ya burak ya sneijder. herkes oynasın dersek seneye avrupa kupasında mücadele ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın