• 8460
    kadrosundaki iyi oyuncularin hepsinin bi arada oynayabilecegi uygun bir sistem olmadigi icin basarisiz olan takimim.

    ---------------------muslera---------------------
    --sabri---------chedjou----semih-------hakan
    -----------------melo-------selcuk--------------
    ----------------------sneijder-----------------
    ------bruma-------drogba----------umut

    turkiye ligi icin suanda en formda olan kadro sanirim budur. tabiki yabanci sinirini goz onune alarak yapilmis bir kadro.
    umut'un yerine burak'i koyabilirsiniz tabiki. anlatmak istedigim bundan ibaret degil veya oyuncu elestirmeyecegim.
    yukardaki kadro ve sistem bir secenek olarak ele aldigimizda ben umut'un basarili olabilecegimi dusunmuyorum. bunu gorucez tabiki. burak bu pozisyonda oynadi ve sol kanada fazla yapisti dogal olarak geri de gelmesi gerekliydi ve topla iyi bir oyuncu degil umut da keza o sekilde.

    ---------------------muslera---------------------
    --sabri---------chedjou----semih-------hakan
    ------bruma----melo-------selcuk------amrabat
    --------------drogba------umut---------------

    bir de bu sistem ve dizilis var. burda da amrabat'in zihinsel futbol oynama sikintilari dolayisila yine bir mevkiden fedakarlik yapmis oluyoruz ve ayni zamanda sneijder gibi bir oyuncuyu kayip ediyoruz. yani bu sistemde de bir mevkimiz acikta kalmis oluyor ve sneijderi goremiyoruz. buyuk ihtimalle gecen sene sneijder ve drogba gelmeden onceki ilerde top tutamama elmander gibi necati gibi bir oyuncumuz olmadigimizdan hucumda da bekleneni cok fazla veremeyecegiz. cunku bunu yasadik. ayni zamanda bruma iyi niyetli olarak geri gelsede amrabat istenen performans da degil. engin oynayabilir o da ileri seviyeye bir turlu cikamadi.

    ---------------------muslera---------------------
    --sabri---------chedjou----semih-------hakan
    ---------melo-------selcuk---sneijder----------
    ------bruma-------drogba----------amrabat

    bir de bu sistem ve dizilis var, burda yine amrabat'in kafasizligindan bahsetmek mumkun ama hic denemedik ya da ben hatirlamiyorum suan. sneijder istedigi tip bir hucum dizilisi. ama sneijder o bolgede ne kadar etkili olabilir gormek lazim. ve tek forvet durumundayiz. amrabat'in yerine engin olabilir ama o da hucum gucu cok fazla yuksek degil.

    ---------------------muslera---------------------
    --sabri---------chedjou----semih-------hakan
    --engin----melo-------selcuk-----bruma
    -------------------sneijder-----------------
    ---------------------drogba--------------

    ve bu dizilis ve sistem anlayisi. burda da sneijderin tek alternatifi drogba ve bruma oldugundan oturu yine hucumda eksiklik yasayacagiz.

    yani soyleyecegim sudur. galatasaray da kesinlikle ilerde mutlaka bir kanat oyuncusu gereklidir. bruma'yi copy paste mi yapariz ne yapariz bilmiyorum ama kadro eksik kurulmustur. sezon basinda bu planlamayi nani'yi veya arda'yi isteyerek fatih terim belirtmisti ancak sanirim yetersiz kaldi. dogal olarak da kadro yetersiz kaldi.

    kilit oyuncu hamit'di. orta sahayi ucleyip sneijder-drogba-bruma hatta burak ile ilerde pozisyon bulabilirdik. ama kabul etmek gerek eger hedeflerimiz avrupa da basari ise daha iyi bir takim olabilmek ise hamit de yetersiz kalmisti. mutlaka ve mutlaka hamit kadar taktik disiplini olan, bruma kadar adam gecen skora katki yapan bir oyuncu bulmamiz veya kicimizdan sistem uydurmaliyiz.

    he unutmadan. istediginiz sistemi istediginiz kisileri koyun. bu takim coskulu baskili oynamazsa hicbir maci kazanamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın