• 8454
    kulübümüzü yönetenlere kırgınız hatta bazılarımız onlardan nefret ediyoruz ama takımımıza oyuncularımıza sahip çıkmalıyız. sahip çıkılmayı hak eden oyuncularımıza sahip çıkmalıyız. 4-5 oyuncu dışında takımımız sahip çıkılmayı hak ediyor. takımımızda lider karakterli oyuncular mevcut. drogba, melo, selçuk, hamit gibi. bu aslanlarımız işler yolunda gitmediği zamanlarda devreye girmeli masaya yumruğu vurmalıdır. artık fatih terim ayarı gibi birşey şansımız da olmadığı için kimi zaman bu adamların önderliğinde kimi zamanda taraftarın güçlü desteğiyle maçları almalıyız.

    lig için artık genel bir on birimiz olması lazım. çok nadir oynamalar olması lazım. ben 4-5-1 oynamamız gerektiğini düşünüyordum lakin bu sneijder'e güvenip 4-5-1 oynanmaz. en temizi 2011-2012 sezonunda oynadığımız gibi 4-4-2 oynamak. ligde 4-4-2 oynamak şampiyonluk getirecektir.

    ---------------------muslera--------------------

    sabri-------chedjou-----------semih------riera

    --engin----------melo------selçuk-------------
    -------------------------------------------bruma
    -----------------umut--------drogba-----------

    kafa ve fizik olarak iyi oldukları zaman hamit engin'in yerine burak da umut'un yerine geçebilir. ama şunu da belirteyim ki umut 4-4-2 için daha uygun.

    ligdeki maçlara genel olarak bu dizilişle çıkalım, şampiyon olamazsak hayatımda bir daha futbol yorumunda bulunmam yemin ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın