• 3326
    uzun yıllardır torrent kullanmiyorum. acıkçası nasıl kullanıldığını bile unuttum. diğer yandan izlemek istediğim de bir dünya dizi var. bunun için ise doğru düzgün bir site bulamamaktan çok ağır muzdaribim. sözlük ortamlarinda en iyi site olarak dizimag'den bahsedilior fakat o da üyelik davet mavet neyin bişi istiyor. fazla daveti olup da vermeyenin demiyorum ama nacizane ricam hani varsa bir yardımsever çok büyük sevap işler. diğer yandan başka site önerilerine de açığım. dizi izlemek istiyorum sözlük. biramı cipsimi alıp 18 saat boyunca göt büyütmek istiyorum. yardım edin.(u: =(()

    edit: diziyi izlemek için üyelik istemiyormuş. bu güzel. yalnız ben herhangi bir diziyi açtığımda sadece trailerinın çıkması hoş değil. ya ben çok ağır gerizekalıyım bir şeyi kaçıyorum ya da benim pc de bir bokluk var. birinci ihtimal daha kuvvetli tabi.(u: =(()

    edit 2: sherlock ve the mentalist tarzında dizi önerilerine de açığım. bilginin her türlüsüne açığım sözlük. aydınlatın beni. reform atın üstüme rönesans atın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın