resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7336
    seviyoruz kendisini ama kendisi de seneler boyunca galatasarayda kalmak istemedi kabul edelim.
    '
    tanım: yıldırım demirören iblisinin teklifini kabul edip onunla birlikte çalışmak uğruna galatasaraydan, 'gitmem', 'kalırım', 'git deseler de gitmem', 'burası benim yuvam' dediği yerden ayrılan, yönetiminin 2 senelik sözleşmesini kabul etmeyen eski galatasaray teknik direktörü.

    sezon sonu gideceğine gitmeyi düşünmüşse şimdi gitmesi iyi oldu. bırakalım artık fatih terim konusunu, kim olursan ol galatasaray başkanının telefonunlarına cevap vermiyorsan, sözleşmeyi kabul etmiyorsan, birileri seni gönderir ve galatasarayın iyiliği ve geleceği için harekete geçer.

    hiçkimse ünal aysala kızmasın adam yapması gerekeni yaptı. o da istemezdi fatih terimi göndermeyi, ama kabul edin ve görün gerçeği fatih terim kendisi seçti bu yolu.

    türkiyenin en iyi teknik direktörü, galatasaraya en büyük başarıları yaşatan insan galatasarayı basamak olarak kullandı. bu da benim açımdan en çok üzüldüğüm nokta. seni sevenleri üzdün be fatih hoca.
    yıldırım demirören ne demektir ya?

    sezon sonunda galatasaray ve milli takımda aldığın başarılarla yurtdışında bir takıma transferin olacaktı. şimdi galatasaraydan gönderildin çünkü ilişkiler sadakat gerektirir. elinde bi milli takım kaldı, umarım takımı brezilyaya götürürsün de kalburüstü bir takımdan teklif alırsın. yoksa elinde sadece koşa koşa gittiğin yıldırım demirören kalacak.

    sonra sende yıldırım demirören gibi yabancı futbolcu kısıtlanmalı sayısı 4e 5e düşürlmeli diye konuşmaya başlarsın.

    ihanet ettin hoca ihanet. nasıl o adamın teklifinii kabul etmek uğruna galatasarayı ikinci plana atarsın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın