resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7335
    2010-2011 sezonunda dibe vuran takımı doğru transfer politikası eşliğinde 2011-2012 sezonunda şampiyonluğa taşıdı. galatasaray açısından tarihin en önemli şampiyonluklarından biriydi. üstüne bir de play off tuzağı da vardı. kaliteli ve yürekli oyunlarla şikecilere koz verilmemiş oldu. bunu imparatordan başkası başaramazdı.

    gel gelelim 2011-2012 sezonun başlangıcından fatih terim'in görevine son verildiği ana kadar galatasaray her geçen gün geri gitti. kazanılan bir şampiyonluk, bir de şampiyonlar ligi çeyrek finali var bu nasıl geriye gitme denilebilir. ben takımdaki toplam kalitenin 2012-2013 şampiyonluğunu getirdiğini ve rakiplerimizin de açıkçası kötü olduğunu düşünüyorum. ayrıca şampiyonlar liginde beklenmedik şekilde 3. torbaya yükselmemiz ile birlikte tarihin en şanslı kurasını çektiğimizi düşünüyorum.

    bunları söylemek imparator fatih terim'in galatasaray tarihindeki metin oktay'la birlikte belki onun da önünde en önemli yere sahip olduğu gerçeğini değiştirmez. fatih terim'in hep söylediği "aslolan galatasaray'dır." düsturunu benimsemişsek ki öyle tekrar birleşmek için bazen ayrılıklar gerekebilir.

    zaten önemli olan kalplerin bir olması değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın